Welkom op de website van Renée & Emile. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Renée en Emile zijn namelijk al 273 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Renée of Emile? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Renée
22-09-2017
Emile
WELKOM!
PROGRAMMA
CONTACTINFO
RSVP
Nieuws
Ons verhaal
Over Renée
Over Emile
Kadotip
Quiz
Gastenboek
Trouwgids
Dress code voor haar
Dress code voor hem


 Inloggen  


bezoekers: 5156
pagina's bekeken: 7671
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaalThis is it...

Ze hebben elkaar leren kennen via de Dutch beard and moustache association, een facebookgroep waar Emile ook wel bekend staat als Beard Grylls en epische survivalfilmpjes post. Op een mooie dag eind april 2016 gingen Emile en Buck een kleine tour maken op de motor. op zoek naar leuke stops en koffie plaatsten zij een bericht. het leek Renee een moie break op een saaie studiedag en ze nodigde de jongens uit in haar huis vol rommel en slechte voorraad. "Ik heb alleen wortelsap hoor, maar laat dat je niet tegenhouden." Dat deden de jongens gelukkig niet.

Achteraf dacht Buck al dat Renee een oogje had op Emile, maar Emile had natuurlijk niks door...

Daarna de ontmoeting op het bevrijdingsfestival in Park Transwijk. De vlinders begonnen zich te manifesteren en Renee trok de stoute schoenen aan en vroeg Emile mee op date. Ongemakkelijke stiltes en gebloos natuurlijk... (...niet, want het klikte direct en ze hebben elkaar sindsdien niet meer los gelaten!)

Met Dean als grootste fan van de relatie en de zegen van alle mensen die dichtbij staan gaan Emile en Renee nu de liefde vieren door met elkaar te trouwen.

OHANA!